Program kampa

Program kampa

Kamp je za igrače uzrasta 6 do 18. godina. Program kampa predstavlja koncept programa EVOLUTION, a to je putovanje kroz tenis od dečijeg, preko juniorskog do profesionalnog tenisa. Kamp je namenjen za sve nivoe igrača i pruža mogućnost da igrači prepoznaju svoj potenicijal koji nisu negovali u prošlosti.

Bez obzira u koji program se igrač priključuje svi igrači biće deo jedinstvenog programa. Naša filozofija rada na prvom mestu stavlja osobu, zatim sportistu i teniskog igrača. Idući ovim redosledom razvoja uspevamo da omogućimo svakom igraču da razvije svoj tenis do savršenstva. 

Kamp koji razvija šampione: Od ove godine startujemo sa jednistvenim programom razvoja tenisera. Program je stvoren na bazi uspeha i rezultata koji smo postigli kao i nauke i znanja koje nauka donosi. Na ovaj način stvorili smo okruženje i program koji stvara ŠAMPIONE.

PROGRAM KAMPA

RAZVOJ KARAKTERNIH OSOBINA ŠAMPIONA – zahvaljujući nauci i iskustvu stvorili smo jedinstveni program na svetu koji razvija kod dece sve karakterne osobine neophodne za postizanje uspeha u tenisu i životu. Ovo je apsolutno novi program i pomak u teniskom razvoju igrača. Mi smo jedini koji ga sprovodimo i zahvaljujući njemu prednjačimo u dostizanju uspeha.

RAZVOJ MENTALNE SNAGE IGRAČA – Tenis je mentalna igra 95 % i mi smo razumeli i saznali koje to veštine igrač treba da savlada da bi dostigao uspeh. Razvoj prirodnog i neusiljenog ponašanja na terenu je pravac ka uspehu. Kroz ovaj deo programa razvijamo MOZAK igrača- prirodno ponašanje, koncetracija i SRCE igrača – strast, motivaciju, takmičarski duh. Kapacitet da se prebaci na odgovarajući mentalni mod je veština koju će igrač takođe razvijati kroz naš program. 

RAZVOJE TAKTIKE I TEHNIKE – Rešavanje problema i donošenje odluka zapravo postavljaju igrača iznad svojih protivnika povećavajući mu inteligenciju. Igrači svojom inteligencijom treba da se razlikuju i na terenu iznose ideje kojima će nadmudriti protivnika. Pomažemo igračima da shvate samu srž igre i da razumeju kakvim taktičkim odlukama mogu doći do uspeha. Tehnika je samo alat za rešavanje taktičkih situacija. Tako i pomažemo našim igračima da je razumeju i ubrzaju proces razvoja.

RAZVOJ MOTORIČKIH I FIZIČKIH VEŠTINA – vrhunski pripremljen sportista može da ostvari sve što poželi. Uz raznovrsan telesni razvoj granicama nema kraja. Svakodnevni rad na ovim veštinama za kratko vreme uvodi igrača u vrhunsku formu.

Kroz dva teniska treninga u trajanju od 90.minuta svaki i dva treninga za razvoj motoričkih i fizičkih veština u trajanju od 60.minuta svaki, dovešćemo igrača u situaciju da na svakom treningu radi na svojim maksimalnim sposobnostima.

Na kraju kampa svi igrači dobijaju pisani izveštaj za sve obalsti razvoja, kao i dalje smernice za razvoj svih nabrojanih veština.

Osnovna dva programa jesu:

Evolution Kids Tennis program za dečake i devojčice uzrasta do 10.godina.

Evolution performance program za igrače uzrasta 11. do 18.godina.

 

Beograd, Srbija
Colonial Sun, Bulevar Vojvode Putnika 32-34
Book a program today!
Call us on +381 63 7555 006