O kampu

O kampu

Letnji teniski kamp EVOLUTION

Zlatibor će i ovog leta biti omiljeno mesto mladih tenisera. U periodu od 2. do 16. avgusta održava se letnji teniski kamp EVOLUTION 2020.

Kao i proteklih godina, tokom dve nedelje kampa mladi igrači će trenirati, družiti se i usavršavati svoje teniske veštine. 

Kamp je namenjen deci uzrasta od 8 do 18 godina, bez obzira na nivo igranja. U prelepoj prirodi Zlatibora i na čistom vazduhu, svakodnevno se održavaju dva treninga u trajanju od 90 minuta i jedan trening fizičke pripreme.

 

Dva osnovna programa tokom letnjeg teniskog kampa su:
Evolultion kids tennis, za devojčice i dečake do 10 godina,
Evolution performance, za uzrast od 11 do 18 godina.

Letnji kamp traje dve nedelje, s tim što je moguće odabrati i jednu nedelju. Termini smena su od 2. do 9. avgusta i od 9. do 16. avgusta. Tokom trajanja kampa, u Srbiji se igraju dva velika međunarodna turnira. Ukoliko deca budu zainteresovana, postoji mogućnost da igraju na turnirima kao tim.

Kako teniski kamp postoji od 2002. godine, kroz njega je prošlo mnogo igrača različitih nacija. Najbolji juniori sveta su se usavršavali i postizali odlične rezultate, što pokazuje koliko je važan stručan nadzor i pravilna edukacija dece u tenisu.

Koncept EVOLUTION kampa

EVOLUTION nije samo teniski kamp.
To je i jedinstveni program koji je usmeren na razvoj karaktera dece. Znamo da karijera jednog uspešnog sportiste podrazumeva mnogo napornih treninga, rada, zalaganja, truda i odricanja. I zbog toga je izuzetno važno da deca nauče da budu samostalna, da razmišljaju o svojim odlukama i posledicama koje one donose, kako u sportu, tako i u životu.
Veoma je važno da nauče i šta je pravo drugarstvo i solidarnost. Bitno je da znaju kako da prihvate poraze i kako da slave pobede, jer tenis nije samo takmičenje ko je bolji u bekhendu i forhendu, i ko je brži na terenu. Tenis je mnogo više od toga.

Da bi postigao odličan uspeh, sportista mora da bude mentalno jak, motivisan i da ima u sebi takmičarski duh. U kombinaciji sa pravilnim fizičkim pripremama i treninzima, deca razvijaju razne tehnike i taktike koje im pomažu da ostvare odlične rezultate na takmičenjima.
Stručni tim trenera brine o svim razvojnim fazama mladih igrača. Istovremeno im pomažu da izgrade svoj karakter i da odrastaju u dobre ljude i uspešne sportiste. 

DATUM ODRŽAVANJA KAMPA OD 2. – 16.AVGUSTA 2020.

 

Beograd, Srbija
Colonial Sun, Bulevar Vojvode Putnika 32-34
Book a program today!
Call us on +381 63 7555 006