Junior tenis

Junior tenis

 

Kroz razvoj dece, igrača u sportu teško je reći koja faza razvoja je najvažnija. Za nas sve faze su podjednoko važne i u svakoj razvojnoj fazi treba profesionalno pristupati. Junior program namenjem je deci, igračima starijim od 10.godina. Usmeren je da svim igračima omogući veštine neophodne za takmičenje.

Decenijsko iskustvo i znanje stečeno školovanjem omogućilo nam je da kreiramo program koji stvara najbolje okruženje za razvoj. Koristeći sve obuhvatni pristup omogućujemo igračima da implementiraju mentalne veštine, fizičku pripremu, naprednu taktiku i tehniku u svoju igru.

Implementiranje biomehaničkih principa, mentalnih veština, rešavanje problema omogućuje igračima da dostignu vrhunski nivo tenisa. JTP omogučuje igračima da savladaju napredne elemente igre neophodne na profesionalnom nivou.

Taktika I mentalna snaga igraju predominantnu ulogu u tenisu na svim nivoima igranja. Tokom kampa akcenat je upravo na razvoj ovih veština. Pristup kroz igru dajemo alat igračima da se nose sa različitim taktičkim situacijama u meču. JUNIOR PROGRAM stvara inteligentne igrače, sposobne da samostalno rešavaju probleme, donoseći adekvatne odluke.

Takođe vrlo smo ponosni i na naš deo programa za razvoj mentalnih veština. Program je jedinstven na svetu. Kroz kamp radimo procenu i pomažemo igračima da savljadaju osnovne mentalne veštine neophodne za uspeh, kako u tenisu, tako i u životu. Tačnije gradimo kod dece, igrača karakter za uspeh.

 

 

Beograd, Srbija
Colonial Sun, Bulevar Vojvode Putnika 32-34
Book a program today!
Call us on +381 63 7555 006