LETNJI TENISKI KAMP ZLATIBOR

Srbija je zemlja velikih sportskih dostignuća. Mi smo zemlja sporta i snažne sportske kulture. Postignuća naših sportista pretvorena su u herojske priče. Priče o maloj zemlji u kojoj rastu veliki sportisti je tajna o kojoj se priča širom sveta.

Uspesi naših tenisera postavljaju nas na vrh teniskog sveta. Naši igrači osvojili su Davis Cup, igrali finale Fed cup. Naši igrači u poslednje dve decenije postavili su nove rekorde i nastavljaju da ih ruše. Iza uspeha srpskih tenisera postoji tajna priča i konačno mi smo spremni da je podelimo sa Vama.

Saznaj tajnu i pridruži nam se.

KAMP

Oseti život profesinalnih tenisera. Prepoznaj snagu svoga karatkera, strast i upoznaj svoju istrajnost na putu uzvišenosti.

Play Great letnji teniski kamp postoji od 2002.godine. Možemo se pohvaliti da su kroz kamp prolazili igrači različitih nacija i različitih nivoa igranja. Sa nama su trenirali i usavršavali se najbolji juniori sveta na svom putu dostizanja uspeha. Tačno 90% kampera postizalo je svoje najbolje teniske rezultate posle treniranja i boravka u kampu. Svoje najbolje rezultate postizali su posle druge nedelje od završetka kampa.

Svi teniseri u kampu imaju 1 209 600 sekundi sportske i teniske edukacije, upoznavanja novih drugara, druženja, 64 800 prilika da unprede svoje veštine, dožive nova iskustva, spoznaju sebe. 

MESTO GDE SE STVARAJU PRIJATELJSTVA

U prirodu ljudi jeste da su povezani i da imaju svoj mali svet. Naš teniski kamp jeste mali svet u kome se skupljaju deca sa svih strana sveta. Sa svojom raznolikošću kultura svi polaznici donose internacionalni duh i obogaćuju jedni druge. Naš kamp usmeravamo ne samo u pravcu tenisa već prepoznavanja kavlitenih raznolikosti koja postoje na našoj planeti. 

ZAŠTO LETNJI TENISKI KAMP

Leto,odlasci na more jesu pravo mesto za odmor od duge i naporne takmičarske i školske sezone. No, posle odmora treba pripremiti telo i ući u igru za naredne teniske i školske izazove.

Naš teniski kamp je upravo mesto gde pripremamo igrače i decu  za nastavak takmičenja i uspostavljanja rutina. Posle zasluženih odmora telo i um treba pripremiti za predstojeće životne izazove, kako teniske tako i životne.

Raznovrsnost programa u kampu omogućuje detetu da spremno dočeka nastavak sezone. Rad na teniskom terenu, van terena u prirodnim lepotama Zlatibora, kreira raznovrsnost aktivnosti neophodnih za dostizanje forme.

Sportski režim života omogućuje deci da krenu povratak u svoje životne rutine. Da se uspostavi životna disciplina koja će im omogućiti da nastave sa rednovnim aktivnostima kada se vrate kući.

DATUM ODRŽAVANJA KAMPA OD 2. – 16.AVGUSTA 2019.

 

Beograd, Srbija
Colonial Sun, Bulevar Vojvode Putnika 32-34
Book a program today!
Call us on +381 63 7555 006